Om oss

Leverantör av pneumatiska cylindrar

En plats för kunskap inom pneumatik

Airtec Pneumatic Sweden har Sedan 1982 varit aktiva på den svenska marknaden och har för närvarande omfattande erfarenhet och expertis inom pneumatik, vakuum och specialprodukter. Vår rykte är starkt på grund av vår servicekvalitet, kunskap och tillgänglighet. Vi har ansvaret för hela Skandinavien som vår marknad och våra tekniska säljare är ute på fältet. Med en av de största lagerlokalerna i Norden för pneumatik och vakuum, kan vi leverera 95% av de beställda produkterna samma dag. Dessutom har vi en arbetsyta på 500 kvadratmeter för att montera cylindrar med en diameter från Ø12 till Ø200 mm.


Vi är dedikerade till pneumatiska cylindrar, och vår målsättning är att erbjuda pålitlig och högkvalitativ service till våra kunder. Med många års erfarenhet inom branschen har vi arbetat med allt från att tillhandahålla cylindrar för olika applikationer till skräddarsydda lösningar för större industrianläggningar.

Vårt mål är att vara en pålitlig resurs när det kommer till pneumatiska cylindrar. På pneumatiskcylinder.se hittar du de senaste innovationerna och trenderna inom pneumatik, tillsammans med användbara tips och råd för att välja och underhålla dina pneumatiska cylindrar. Vi strävar efter att hjälpa dig fatta välgrundade beslut när det gäller dina pneumatiska cylinderbehov och att optimera din pneumatiklösning för att spara tid och pengar på lång sikt. Vi erbjuder även möjligheten att lämna prisförfrågningar och att få konsultation. Oavsett om du behöver rådgivning om en specifik pneumatisk utmaning eller om du vill ha hjälp med att planera och implementera pneumatiska lösningar, är vi redo att stödja dig genom hela processen.

Vi värderar professionalism, kvalitet och service högt. Genom att erbjuda pålitliga pneumatiska lösningar strävar vi efter att uppfylla våra kunders behov och samtidigt bidra till en mer effektiv användning av pneumatiska system. Vårt team ser fram emot att samarbeta med dig för att möta dina behov inom pneumatik och vakuum och hjälpa dig att förbättra effektiviteten och prestandan i din produktion. Kontakta oss idag för att diskutera era krav och låt oss tillsammans skapa en bättre pneumatisk lösning.

Processindustri